17:24


Byxor,Halsband-H&M // Blus-GinaTrciot


09:20


Martina ligger i sängen och drar sig och jag tyckte att bloggen behövde en liten uppdatering. Bilden talar för sigsjälv "pigg och glad kexchocklad" NOT*. //F

21:50Älskar varje liten detalj med denna bild, leo(låg rygg)+stickat och allt vi finner på bilden. Sitter fastklistrad  i datorskärmen, "One Tree Hill" är uppdaterad och en del andra serier. Annars sitter jag och njuter av internet, det är underbart att vara "tillbaka" typ..

20:26


ph: Skor, Leotunika, Jacka-H&M // Halsduk-Zara

Idag har jag fyllt på sminkväskan med nytt fräscht från både Loreal och Maxfactor. Skulle egentligen vilja säga "Mac" eller "Make up store" vilket jag har testat men föredrar mina vanliga sminkprodukter. Nu ska detta inte låta som en sminkblogg eller något liknande, ärligt så hanterar jag inte smink sådära jätte bra. Ses!

05:49


Ph: unknow?

Jag trillade nästan av stolen, WoW, hallelujah, Abbey Lee har skapat en ursnygg blond välklippt frisyr (ni kan inte ha missat den?). Det är allt för mig, kladda smink i huvudet och dra på mig ett par bekväma kläder.

20:00


Ph: Byxor, armband, Hatt-H&M // Blus-Gina tricot // Ring-Glitter

Har köpt en hel del som ni inte vet om och tänkte snart kasta upp ett inlägg under rubriken "nytt". 4 veckor utan regelbunden bloggning känns H.E.M.S.K bokstavligt talat, men nu är jag typ "back on track". Vi hörs lite senare ikväll!
Nu:Idol!

12:04


Tänkte säga ett litet snabbt "Hej" hinner inte så mycket mera. Har en hel del jag vill dela med mig av de senaste veckorna, jag återkommer snart!

16:21Ph:Sara från sylektion

Chillar tomater hemma hos min kära Elin, väntar på att kvällen ska närma sig med maffiga steg, blir fullt ös medvetslös. "Johanna från Blekinge" (namnet som hon är känd för) sitter på tåget påväg till mig för att stanna över helgen. Elin behöver kläddråd, hon är i kris och ligger och gråter på golvet typ NOT! Later!

13:12
Ph: Josefin.
För er som inte visste fyllde jag år för exakt 10 dagar sedan, absolut inget märkvärdigt. Sitter och luffar i skolan och njuter av absolut ingenting utan längtar hem till sängen. Vi sov 4 stycken intryckta i 2 stycken 90 sängar och jag sov inte en blund inatt. Vi hörs!

18:09

Försöker lista ut hur man klipper och klistrar + ta in bilder in på en MacBook, närmare sagt sammarbetar jag hellre med en vanlig Pc (?). Har inte mycket på hjärtat men tänkte ända skriva några rader till.

Några har undrat lite över vilka bloggar jag läser, kan kasta fram lite länkar. Lowe, Sanna, Sania, Knighttcat, Systrarna Fahrman (här&här), detta är bara 6 utav mina 100 favoriter Klingan och Fashiontoast är också något att se upp för.

Freshnet

Bild: 1,2,3 Emsedge// 7 columbine// 5 Fashionsquad// 6 linadimoda

Kamera sladden ligger på mitt skrivbord inkopplad i datorn hemma hos pappa
och inatt befinner jag mig hos mamma, beksvämt?, NEJ! Greppa snart tag i
mobilen och slår numret till en kontorsnisse och frågar ut honom om vårat
internet, som bloggare och trogen "facebookare" blir man som totalt galen!


Fashiontoast
Internet är fortfarande ett mysterium, känner mig maktlös och vet inte hur jag ska nå ut till er. Ikväll övernattar jag hos mamsen där internet funkar till topp 10 och då slänger jag in 1/2 outfits. Skolan börjar ta över min vardag igen precis som när jag gick i ettan men själv älskar jag dessa rutiner. Later!

metall x2


Ph: Lisa.

Jag är levande, eller mer och mindre utan internet. Ligger framför Tv:n halva
dagarna för att fördröja tiden. Jag tänker på bloggen i varannan tanke men jag
hoppas att internet ploppar upp snart. Igår fick jag tag på ETT av dessa armband
är på jakt efter det andra också, som Lisa skriver: Gick all in och köpte mig två
stycken - ett till varje arm. Rättvist ska det ju vara. Later!

CobraSnake (12:41)


Sitter ner deggad i soffan och kollar på "vem vet mest", låtsas vara den dära NV-nörden och svarar på alla frågor. Jag ligger förjäkla bra här, blir inga ändringar på mina planer utan soffan är ett utmärkt exempel. Ikväll får jag ta tag i min korsett, ska sprätta upp en hel del pga fel sedan ska symaskinen fram, ha en fin söndag.


17:12


Snart blir jag upphämtad och spenderar natten över i Höllviken, får se vad den lilla byn bjuder på. Har inte mycket mer på hjärtat så jag återkommer troligtviss ikväll eller imorgon.

I want...


Lisas ursnygga skor fynade från Barcelona.

Bara ett par utav acnes mästerverk, Hybria Sue. Tagen från Maria
Och dessa armbanden som alla borde känna till för detta laget men är lite kluven om jag satsar på dessa eller på H&M's.

20:51Är inte sådära jätte sugen på bloggning men tänkte bara slänga in bild på dagens.
Ring 1//Bikbok, Ring 2//maisstore, Ring 3//JC. Puss

Ps, Ni har väl hört vem H&M sammarbetar med härnäst, spännande!!!

16:40


(Ring1,2//JC, Ring3//Made by me, Ring4//Glitter)
Att stå i en butik är döda mig levande kan jag förklara för er, särskilt i en skoaffär. Jag gick upp & ned för en stege säkert 500x10+5-1=? (1000gånger). Ikväll drar jag på klackarna för blogawards (turné) i Malmö men mina fötter är som totallt döda. Jag som går dagligen med skor tror att jag klarar av 6 timmar i en butik men aldrig igen!!

08:49


Inte alls snygg bild och inte alls någon siffra rätt på denna bild men hur som helst ska jag sy upp ett par byxor i mocka denna höst. Idag börjar jag praktisera på Scorett, hoppas på en hög maffig procent rabatt. Där jobbar jag under höst termien sen får jag se var "livet"  har att erbjuda, hoppas på en designer.

19:00Sneakpeak: body, Halsband//H&M, Skjorta//seconds hand ringar//Glitter, H&M.
Idag satt våran klass på lektion ända till 16:30, sista 2½ timme är fackteckning och det går i 120km/h. Mitt rum är som ett bombnedslag med kläder, skor och allt möjligt som egentligen inte borde ligga där. Senare slänger jag in en design som jag skissade på idag... Later!

06:12


(http://www.wheredidugetthat.com)
Älskar kombinationen som Karen har trixat ihop, om jag inte såg helt fel kunde man vinna ett par maffiga Miu Miu skor på hennes blogg men undrar på om hon skickar dem till sverige. Idag sätter jag på mig ett par kostymbyxor, lite transperant + några ringar som täcker mina fingrar. Later!

RSS 2.0