18:25


Ph: Snyggt från Bikbok, acne, H&M.
Har haft lite knivigt dem senaste dagarna och ska försöka ansluta mig till datorn lite bättre. Imorgon ska jag satsa på en outfitbild att slänga upp, ska till staden och hitta det perfekta nagellacket med snyggmaja! Är sisådära desperat nu när jag är stentrött på mina gamla fast jag har närmare 30stycken. Tänkte införskaffa 2-3 stycken, metall i någon mörkturkos variant eller mot de blåa slaget. Storstädning & läxläsning ikväll och ja, det är faktiskt lov och då får man njuta på alla sätt. puss!

21:40


Jag som har blivit tokkär i alla dessa fjädrar som strömmar in på marknaden, jag
gillar det starkt. Tänkte knåpa ihop lite fjädrar i skolan imorgon, wait and see...

Fredag:
-Inviga mina Nellyskor
-Fika med klädsnygga Mimmie
-Besök utav Johanna
-Säga ett sista adjö till min bästa vän innan hon lämnar mig i en vecka.

09:26

Har ni hört att systrarna Fahrman ska dra igång ett program "Stylisterna" nu till våren, bara ordet låter spännande. Du som är över 18 år kan alltså gå en slags utbildning och lära dig allt om styling, vilken chans! (klick) Nu cyklar jag till praktiken.

Btw, här säljer jag lite av min garderob!

21:44


September-Teddybjörnen Fredriksson

Måste säga att dessa ord är fina, söta i alla olika slag. Petra gjorde ett herrans bra jobb, typ så jag vill lägga mig under täcket tillsammans med min Elefant, vi har varit bästisar fråns min födsel (tokigt nog ja). Idag hämtade jag skorna (från nelly), gillade dem starkt och inte en sekund att jag lämnar tillbaka dem.

21:02


Ph: Hasband, klänning-H&M

Idag degade jag hemma på Ediths maffiga soffa, b.o.k.s.t.a.v.l.i.g.e.n! Satte på "This Is England" måste ju nämna att den är damn good! Beställde nellyskorna (kopia av acnes) förra veckan om ni minns(?), ska hämta ut dem imorgon, hade lite fullpackat schema idag. Tror dom kommer sitta way to big, storlek 37 & tog en 38:a, Wait and see. 

11:51



Ph: Google.se

Bambi northwood-blyth = SNYGG! Är knäsvag för både kvinnan och stylingen på dessa bilder, underbart!

21:22


Har inte sådära jätte mycket på hjärtat utan ska köra igång att skriva ett cv, känner att 1050kr i månaden är rena skämtet så ett jobb är ett måste.  Annars ska kläderna, böckerna och smyckerna osv.. bort från mitt golv, känner mig inte speciellt sugen men att ta hem folk i denna röra är inte rena drömmen mer en plåga.

22:05


Ph: 1, Esm edge. 2, Style.com

Någon bad mig kasta in ett inlägg under rubriken "make up", heregud, detta är inte mitt bästa ämne men ska ta mig i kragen och skriva något vettigt.

1. Jag älskar att kombinera "klädfärgerna" med någon färgklick i huvudet som ögonskugga eller läppstift. Första bilden är ett lysande exempel på det.
2. Ögonskuggan på bild 2 är något jag skulle vilja testa mig fram på. Den röda kombinationen med ett par blekta ögonbryn är wonderful.
3. Ett par självlysande läppar är helt rätt nu i höst, tänkte kika in på "Make up store" nu i veckan och ser om jag hittar något liknande.
4. Något som är tidlöst är den natrurliga "looken" och den går jag i hand i hand 4/5 dagar i veckan men Abby Lee gör den extrem med det blonda håret + luggen.
5, Sist men inte minst, grova ögonbryn, finner bara 1 ord: ÄLSKA!

17:10




ph: Hanna, Fashiontoast, google.

Sitter på mammas dator och är här och myser över natten. Tar en mini promenad efter nio annars har jag inte något planerat. Jag känner hur mina helger blir mer&mer tråkiga, energin är sten-slut. Nästa helg ska jag sätta en tiopoängare, klänning + klackar. Sunny sitter och värmer mina fossingar så tänkte ta en stund och kurra ihop mig på soffan tillsammans med henne.

21:28


Liten sneakpeak av vad jag plockade på mig idag, mobilen är verkligen den nyaste Gilla! jag som älskar vatten, men hatar hav konstig kompination* hade livräddning idag. Dockan som man ska dyka efter tar ju livet på en själv närmare sagt, jag drunknade tillsammans med dockan.. Annars flyter livet på som vanligt, absolut inget roligt som har inträffat, inget alls faktiskt.


20:38


Klickade precis hem dessa läckerheterna från Nelly.com, ett par liknande finns på Scorett men 800 billigare kunde jag inte hålla fingrarna i styr. Nu ska jag ta fram ett helt häfte med "bomulls-text" och plugga mig till ett mvg.

17:57



Tänkte bara titta förbi och nämna att jag har en hel del prov i veckan men ska knåpa ihop tiden så gott som det går.

11:46



Ph:Weekday(?) (Wow vilken styling, håret + ögonbrynen får 10+ av mig.)

Söndag, alla tiders pluggdag, startar om tjugo minuter innan dess ska jag trycka i mig lite frukost. Nu på eftermiddagen närmare kvällen har jag inte en aning om vad som sker, brukar ta mig en trip för övernattning hos Elin men tveksamt...

19:34



Ph: panband, poncho, jacka-H&M // Väska-Gina Tricot // skor-Dinsko

Brunch + eftermiddags gott med Karoline, solen sken vad mer kan man begära nu när vintern intar sin position? Jag kan ju tillägga att mina armar var stenfrusna i skuggan. Denna helgen har min ekonomi svikit mig totalt och det förblir säkert inpå nästa vecka också. Ikväll ligger jag och degar i soffan tillsammans med Elin, känns som en höjdare efter att kommit i sängs kl 7 på morgonen.

11:23


Tycker jag har visat tok för mycket smycke den senaste tiden men måste tala om att fåglen är min närmaste vän på fingret och den är halvt isönder och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Öronhängena köpte jag för ynka 19:50kr (då 50-öringarna fanns) Efter lite operationer är det bara "löven" kvar, är helnjöd med mina insatser!

18:56


Ph: poncho,Hatt-H&M

Nu ska jag springa ut till bussen, ikväll ska det bli action på laserdom, Fett ös!

21:43


Något kort/stort från H&M 149:-, nu ska jag tillbaka till soffan och heja på Sverige.

23:00


Abby Lee har varit överallt dom senaste veckorna men vem kan motstå en sådan brud med den garderoben. Blir smått avensjuk över hennes hår, ögonbryn smyckena och leoväskan. Utbrister ett stort WOW varje gång jag blickar mot bilderna. Snart är det sängen som gäller efter lite häng på Face haha, blivit någon sorts drog.

20:31


ph: bild.1 Korsring-madebyme // Glitter // H&M Bild.2 Halsband, Ring-H&M

Lite smycke jag bar idag i skolan, har allt förmycket prov denna veckan så uppdateringen kommer att lida vilket den har gjort i några dagar nu. Att kombinera skola och blogg är nästan som ett 1000bitars-puzzle, men framgång och kunskap är 10 gånger viktigare. Nu ska jag sätta mig och bläddra i matteboken och plugga mig till ett mvg tills provet på onsdag.

11:16



Sitter på mammas dator och tänkte kasta in ett snabbt inspirations inlägg, älskar dessa fyra bilder. Leopard (Anna dello Russo). Sedan har jag hittat de andra bilderna på jak&jill blogg. Idag ska jag både ta upp matteboken, läsa om antiken, egypten & medelåldern + bomullsindustrin(uppsats). Med andra ord: Hatar söndagar!

17:09



För några helger sedan slog jag klacken i taket hemma hos Stephanie

20:04


Minimarket//Acne//Friis & company

Ingen inspiration, Ingen bloggkänsla och kan ens inte bygga upp en mening, jag återkommer imorgon med något betydligt roligare.

17:33


(http://jakandjil.com/blog/)

Praktiserat från kl 10 idag till 4-snåret, känner att mina fötter börjar bli lite halv döda oavsett klackarna eller inte. I Tisdags beställde jag hem en poncho + ett halsband från H&M, levereras nästa vecka, visar då. Annars händer det inte särskilt mycket, sliter med mitt project och ikväll övernattar jag hos Elin. Puss!

18:41


Ph: Skor-Nelly // Klänning, Hatt, Jacka-H&M // Ringa-Glitter, H&M.

Har 1-2 meter kvar av ett tyg som jag ska skapa något förjävla coolt av, skinn och allt. Min mattebok ligger fortfarande på skrivbordet med sida 31 framme, det är bara att räkna 32,33,34,35 låter allt förmycket i min hjärna. Sedan skulle det ha varit bra att påbörja min uppsats + prov +. . . . Där kollapsade min hjärna.

06:08


Ph:http://Knighttcat.com Abbey Lee är fruktansvärt vacker punkt slut.

Vaknade för precis 11 minuter sedan och ser ut som en trött människa(?), sängen lockar en aning mer än vad matten gör. Slutar halv 5 idag med fackteckning sedan joinar jag nog täcket och mina läxor resten av kvällen.

22:40


Hej kära vänner! Just nu är jag som en död plattfisk, de orden betyder definitivt sängen! Tycker dessa "face look" bilder dyker upp allt för ofta, nästan 2 gånger i rad. Imorgon kastar jag in en outfitbild!


19:49



WOW,WOW,WOW!! herregud vilken topp10-outfit, finns det något negativt angående klädsen, NEJ! Kommer ni ihåg när Carolinesmode matchade ett par röda skinnbyxor med en beige transperant skjorta (HÄR)! Men Klingan är en favorit från länge tillbaka hennes garderob  är typ "välkommen till himlen". Bloggar inte sådära jätte bra för tillfället, håller på med ett project, kanske dyker det upp här på bloggen men kan dock inte lova.

19:38


Ph: Halsband-Indiska

Måndag idag, vilket betyder flera sidor utav matte ska redovisas imorgon två ord: ORKAR INTE! Just nu sitter jag och roar mig med "klädskisser" som jag tänkte sy upp nu i höst/vinter beroende på ekonomi & tid. Nu: Project runway.

17:52


Om 9 exakta minuter går jag till bussen in till Malmö, tar en fika & övernattar hos
min kära Elin.

11:58


Ph: http://christeric.com/

Söndag, söndag, söndag, borde plugga, sy & fixa lite skolgrejer men istället spenderar jag dagen med Stephanie och förflyttar mig vidare till Malmö ikväll där jag tillbringar natten. Får ta tag i plugget imorgonkväll då jag har maraton av Project Runway, nä nu ska jag dra på lite kläder och kladda smink i huvudet.

20:24


Någon ville att jag skulle slänga in någon bild på mina skisser. Skulle gärna vilja att jag hade en naturbegåvning när det kommer till att rita men jag ju tillägga att jag har blivit 100 gånger bättre än för två år sedan, kunde knappt dra ett rakt sträck. övning ger färdighet!!

11:37



Tre bilder från den förgående veckan i skolan.
Idag ska jag glida runt i Trelleborgsstaden, ta en chai latte och snacka en aning mycket skit. Min gårkväll blev inte sådära glamourös eller festlig så jag tänkte dra på klackarna idag och göra något riktigt galet.

19:35


Ph: Klänning, hatt, jacka-H&M // Skor-Nelly.

Inga planer ändrade från förra inlägget, nu innan jag börjar mitt maraton framför tv:n tänkte jag kolla olästa inlägg i mina favoritbloggar. Annars rullar kvällen vidare mot morgondagen. Puss!


11:41



Ph: H&m // Lindex // internet sida (glömt adressen)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här i skolan, hanterkslektionen börjar strax då jag forsätter med mina mocka/skinnbyxor, avgudar dom redan. Efter skolan förflyttar jag mig till stoff&stil och ikväll deggar jag framför tv:n är rätt sugen på Idol + en maffig fruktsallad, topp 10!

RSS 2.0